3 Şubat 2021 Çarşamba

Genç Macar-Sırp Oyuncu Milos Kerkez AC Milan’a transfer oldu

İtalya’nın ünlü kulübü AC Milan, genç Macar-Sırp oyuncu Milos Kerkez ile anlaştı. Voyvodina doğumlu sol bek, son iki yılını Győri ETO akademisinde geçirdi. Kerkez, Macar milli takımını tercih edeceğini söyledi.

Milos Kerkez AC Milan'da

17 yaşındaki Milos Kerkez, futbol oynamaya başladığı Sırbistan'ın Voyvodina eyaletinin Verbász (Vrbas) kentinde doğdu. Rapid Wien akademisine kabul edilmeden önce Hajduk Kula'da oynadı. Buradaki sorunlar nedeniyle kısa süre sonra Avusturya kulübünden ayrıldı ve Győri ETO’nun Fehér Miklós Akademisi'ne katıldı. Geçtiğimiz iki yılı Győr'da geçirdi ve şu anda Macar ikinci liginde oynayan ETO'da 16 maç oynadı.

Oyuncunun menajerine göre, Milos Kerkez'i seçen Milan’ın efsanesi oyuncusu dünyaca ünlü eski sol bek ve şu anda da AC Milan’da sportif direktör olan Paolo Maldini’ydi. Maldini, bu seviyede bir oyuncunun Milan'ın genç takımında bulunmadığını işaret etti. Ayrıca Milan'ın kendisini A takımın bir parçası olarak gördüğünü ve kısa süre sonra kulübün sol bek oyuncusu Theó Hernandez'in arkasındaki ikinci tercih olacağını iddia etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder