10 Eylül 2013 Salı

Macaristan 5-1 Estonya

Resim yazısı ekle


Bu akşam baştan sona Macaristan - Estonya maçını izledim. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar Macaristan A Milli Futbol Takımı son derece organize bir şekilde mücadele etti. Aynı zamanda Macaristan'ın fizik gücü olarak rakip takım Estonya'ya göre açık ara üstündü.


Macarlar maça hızlı başladılar. Maçın 11. dakikasında Ragnar Klavan'ın kendi kalesine attığı golle Macarlar öne geçti. 21. dakikada kaptan Tamas Hajnal ile skor 2-0 oldu. 41. dakikada uzaktan sert bir şut çeken Daniel Böde ile Macaristan ilk yarıyı 3-0 önde geçti.


İkinci yarının ilk dakikalarında Estonya daha atak bir futbol oynadı ve aradığı golü de 48. dakikada Tarmo Kink ile buldu. Macaristan golden sonra toparlandı ve farkın kapanmasını engelledi. Macar oyuncular çok sayıda gol fırsatını kaçırdı. 69. dakikada Krisztian Németh ile farkı yeniden 3'e taşıdı ve maç 4-1 oldu. Balazs Dzsudzsák'ın son dakikalarda frikikten attığı gol ile farkı 4'e çıkardı.


Karşılaşmada başka gol olmadı ve Macaristan maçı 5-1 kazandı.


Bu galibiyetle Macaristan gruptaki puanını sekizinci maçların sonunda 14'e çıkardı ve Türkiye'nin 1 puan önünde ikinci sıradaki yerini korudu. Estonya ise 7 puanla, 5. sırada kaldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder